keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tiistai 24.8.

Taas mentiin sumussa satamasta ulos. Kyllä täällä olisi avuton olo, jos ei olisi tutkaa. Sumuja tuli ja meni pitkin päivää ja tuuli oli olematon, mutta edellisen päivän tuulet olivat jättäneet muhkeat mainingit, jotka keikuttelivat meitä sinne sun tänne. Ei hankalaa eikä vaarallista, mutta aika epämukavaa oli meno. Iltapäivällä tulimme Leixões:n kaupungissa olevaa Marina Porto Atlanticon satamaan. Satama on turvallinen ja hyvä, mutta siellä on mahdottoman epävakaat ponttoonilaiturit. Kaupunki ei ole mikään turistipaikka, vaan tavallisten ihmisten asuinpaikka, eikä kaikilta osin kaunis. Hiekkarantaa kyllä riittää.
On mukava kuulla, että joku jaksaa näitä juttujamme lukeakin. Kiitos kaikista kommenteista.

3 kommenttia:

 1. Komiat rummut ja varmaan muhkeat saundit. Osaavat otta ilon irti kuin entisissä Taipaleentien juhlissa konsanaan.
  Ensi viikolla voitte poiketa Santorinille, jos on luppoaikaa. Tarjoamme tulijoille shampanjat ja serenadit.
  Lunta ei ole vielä satanut Nurmossa, mutta pahalta näyttää.

  hanni ja seppo

  VastaaPoista
 2. Matka valmistelut täällä jatkuvat, nyt on karibian "ryhmä" varannut omat lentonsa. Kyllä teidän hionot kuvat ja tarinat saavat meidänkin matka kuumeen nousemaa ;-) Viikonloppuna Ormiksella Venetsialainen, pimeäksi syksyksi muuttuu. Hauskaa viikonloppu myös teille. Lare

  VastaaPoista
 3. Varmaankin kävitte Douron suulla tutustumassa portviini kellareihin ja ihailemassa vanhoja purjeveneitä. Kyllä meitä on täällä suuri joukko takaamassa matkanne onnistumista, kun vain jaksatte pitää meidät ajan tasalla.

  Köpi

  VastaaPoista