torstai 13. tammikuuta 2011

Lauantai 8.1. ja sunnuntai 9.1.Tähän tulee nyt vähän kuvia Tobaco Cayltä ja muualta, kun ei saatu niitä edellisiin blogeihin lisättyä.
Lähdettiin Union Islannille Cliftonin satamaan. Otimme vastaan paikallisen satamapojan tarjoaman poijupaikan, vaikka olemmekin oppineet, että niistä pitää aina maksaa. Satama on tuulen puolella ja tuuli oli aika kova ja pyöriminen pienehkössä satamassa ankkuripaikkaa etsien ei houkutellut. Poika lupasi myös tuoda polttoainetta ja toikin, mutta laskutti tietenkin ylihintaa, niin kuin tapana on. Tuulensuojaa ei tässä satamassa todellakaan ollut, mutta riutta suojasi taas aallokolta ja saimme seurata kuinka ”vetovarjopurjehtijat” ajelivat veneemme vierestä ja hyppivät ja temppuilivat tosi taitavasti. Koitimme itse myös snorklailla, mutta täällä ei nähtävää paljon ollut.
Kylä oli aika pieni. Ostimme hedelmiä ja muuta tärkeätä. Sunnuntaina kävelimme vieressä olevalle lentokentälle ja kirjauduimme ulos valtiosta, aamulla kun on tarkoitus lähteä kohti Grenadaa ja se on eri valtiota. Toistaiseksi nämä ulos- ja sisään kirjautumiset ovat sujuneet kohtuullisen mukavasti, paljon pahemmistakin on kerrottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti