maanantai 13. syyskuuta 2010

Torstaina 9.9.
Taas tavattiin norjalaisia, jotka olivat kuin sukulaisia, kun oltiin kaikki pohjoismaisia. Kohokohdaksi muodostui satamassa ulos ajossa vastaan tullut iso charter purjevene, josta kuului komeasti: HYVÄ SUOMI! Lähdettiin taas etelään ja kohteena oli Sesimbra. Jokiuomasta saatiin hyvät myötävirrat ja lisät nopeuteen.
Avomerellä tuuli oli suotuisa ja saimme virittää genaakkerin. Nautimme oikein vauhdikkaasta purjehduksesta ja kilpailimme ohjausvuoroista. Satama oli täysi ja jäimme ankkuriin beachin edustalle, koska siitä oli lyhyt matka kaupunkiin. Teimme pikaisen käynnin kaupungilla ostoksilla ja sitten nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. Niin Rusakko Race tasoituskilpailun voitti Tepi&Merja Haakarainen, After Ski. Nopein vene oli X-Ray Päpsä&Lare... :-)

  VastaaPoista
 2. Vuoden 2010 Rusakko Race ajettiin Ormikselta Hoskille. Lähdössä tavanmukainen säpinä mutta loppujen lopuksi 7 venettä yhdeksästä tuli spinnulla koko matkan. Hieno näky ! Nauttikaa helteestä - Suomessa ei enää tarvitse sortseja :-(

  VastaaPoista
 3. HYVÄ SUOMI -ja hyvä te, kun tulette välillä tänne. Pitäkää vaan lippu korkealla, että huomataan. Olette nähneet hyviä paikkoja Portugalissa, tuttuja meillekin. Pärjäilkää -niin täälläkin.

  Köpi ja Tiina

  VastaaPoista
 4. Laivakoiralle urakehitystä

  On käynyt ilmeiseksi, että laivakoira Tarja on kehittynyt valtamerivaelluksen aikana osaamisessaan valtavasti; osaa ohjata itsenäisesti purkkia sekä kilpailee kipparin kanssa tasaveroisesti ruorivuoroista. Lisäksi hän hallitsee kv-suhteet ja pr-taidot muotoillen erinomaisia meriselityksiä pitäen viiteryhmän koukussa pirteänä.
  Ellei kapteeni ota nimitysasiaa pikapuoliin esiin, niin johan on ihme ja kumma ! Eikä tämä ole mikään tasa-arvokysymys.

  Seppo ja Hanni

  VastaaPoista