lauantai 12. helmikuuta 2011

Tiistai 9.2. ja keskiviikko 10.2.

Edelleen oltiin samassa Deshaiesin lahdessa. Tuuli oli jo aika lailla rauhoittunut, eikä uusia hattu- eikä muita seikkailuja nähty. Saimme takaisin pyykit, jotka oli kylällä pesetetty. Oma sirkuksensa oli niitten levittely ja kääntely kuivumista varten. Tuuli oli kyllä ihan sopiva kuivattamiseen, mutta sateen uhka oli koko ajan päällä, joten piti olla tarkkana. Manu purki, kuivasi ja kokosi jollan perämoottorin, joka oli tehnyt lakon. Ja taas se toimi.
Keskiviikkona vuokrattiin auto ja kierrettiin Guadeloupen saarta. Kierrettiin tämän perhosenmuotoisen saaren molemmissa siivissä. Nähtiin sademetsää ja vuoristoa, vesiputouksia ja jokia, mutta myös moottoritietä liikenneruuhkineen ja kaupunkialuetta. Hyvä kokemus, sillä helposti harhautuu ajattelemaan, ettei näillä pikkusaarilla ole muuta kuin sademetsää ja pikkukyliä.
Erikoiskiitoksen ansaitsee Infopisteen nuori virkailija. Hän todella paneutui asioihin ja sai järjestettyä meille niin pyykinpesun kuin autonvuokrauksenkin. Etenkin auto oli monen puhelinsoiton takana, mutta hymyillen hän hoiti kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti