sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Maanantai 31.1. ja tiistai 1.2.
Aamulla saatiin täytettyä typötyhjät vesitankit lahden suulle olevasta isosta laiturista. Suuntasimme kohti Guodalupea, ensin sen pikkusaaria Les Saintesia. Tuuli taas vaihteli laidasta laitaan koko päivän. Matkaa oli vain 19 mailia. Tultiin Le Bourg de Saintesin satamaan tai oikeastaan ankkurilahteen, jossa oli valtavasti veneitä. Saari ja sen ympäristö oli valtavan kaunista, tosin ihan turistialuetta. Me vuokrattiin skootteri ja kuljettiin sillä muutamassa tunnissa katsellen melkein kaikki saaren tiet ja lukuisat uimarannat. Manu tietysti ajoi ja minä olin vaan kyydissä. Onneksi ei vuokrattu polkupyöriä niin kuin aiottiin, tosi mäkinen maasto olisi ollut rankka ajettava. Skoottereita olikin saarella valtavasti liikenteessä.
Mukava nähtävyys oli Napoleon museo korkealla vuorella olevassa linnoituksessa. Sieltä oli myös hienoja näköaloja lahdelle.
Tullauspaikka löydettiin vasta pitkän etsinnän jälkeen. Se oli kunnantalon takapuolella olevalla poliisiasemalla. Missään ei ollut kylttiä poliisista eikä tullauksesta. Ja nyt ei ollut kysymys meidän ranskankielen ymmärtämättömyydestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti