maanantai 21. helmikuuta 2011

Lauantai 19.2. ja sunnuntai 20.2.


Suuntana Nevis. Suunta länteen ja tuulen suunta sattui olemaan lähes sama. Välillä nostettiin purjeita ja rakennettiin virsikirjaa ja taas purettiin pois. Iso osa matkasta ajettiin moottorilla koska tuuli oli niin kovin pieni. Aurinko porotti kovin, kovin kuumasti. Pitkästä aikaa päästiin matkalla uimaan. Olipa mukavaa. Manu sai kaksi kalaa ihan peräkkäin. Kun vieheet oli vaihdettu vähän pienemmiksi, niihin kävi kiinni sopivamman kokoisia kaloja. Niitä on helpompi käsitelläkin. Söimme lounaaksi hyvänmakuista tonnikalakeittoa ihan oikeasta, eikä purkkikalasta tehtyä.
Asetuimme Neviksen pääkaupungin, Charlestownin edustalle poijuun (17o 08’50’’N 62o37’52’’W). Kovin tuntuu olevan keikkuva tämäkin paikka. Veneitä oli ensin kovin vähän, mutta niitä tuli lisää sunnuntai-iltaaan mennessä mukavasti. Sunnuntaina lähdettiin pientä kaupunkia katsomaan kävellen, kun oli ensin jollalla ajettu vieressä olevalle, pitkälle uimarannalle jollalla. Sattui olemaan kirkonmenojen aika ja vähän melkein hävetti kulkea shortseissa, kun väki vaelsi hienosti pukeutuneina kirkkoihinsa. Niitä oli pienellä pääkadun pätkällä ainakin viisi melkein vieri vieressä. Isoja, kalliin näköisiä maastureita oli kadun varret pullollaan. Kaupungin taloista suurin osa on kuitenkin ihan hökkelin näköisiä.
Illalla tehtiin vielä kävelylenkki uimarantaa toiseen suuntaan. Sieltä löytyi ensin leirintäalueen näköinen paikka, jossa oli paljon paikallista nuorisoa ja musiikki soi. Mentiin vielä eteenpäin katsomaan yhdistettyä hotellialuetta ja golfkenttää. Se oli aivan luksusta vastapainoksi vaatimattomalle leirintäalueelle.
Koitetaan muistaa laittaa noita koordinaatteja, jos ne helpottavat paikallistamaan näitä meidän reittejä. Kiva saada kommentteja ja niiden mukana palautetta.

1 kommentti:

  1. Sinänsä tuo veneen sinne jättäminen voi olla ihan hyvä idea, kun muistatte vaan, että ensi talvena suksi suihkaa Serviniassa... Viikolla 14 olemme Ylläksellä -vielä ehtisitte mukaan. Olemme nauttineet todella tästä kunnon talvesta ja kun aurinko lämmittää nyt jo päivällä kovasti niin aina vain paranee.

    Köpi ja Tiina

    VastaaPoista