torstai 21. lokakuuta 2010

Perjantaista 15.10. keskiviikkoon 20.10.

Nyt alkoi Verden huolto, kunnostus ja siivous varsinaista Atlantin ylitystä varten. Nämä päivät kuluivat työn merkeissä. Taas etsittiin tavaroille paikkoja ja tehtiin uudet luettelot niitten sijaintipaikoista tässä nyt niin kovin pieneltä tuntuvassa veneessä. Kerättiin kotiin vietäviä ”turhia” tavaroita kassiin. Manu huolsi moottoria ja venettä.
Tiistaiaamuna klo 3.30 taksi vei meidät lentokentälle lämpömittarin näyttäessä 23 astetta ja matka kylmään Suomeen alkoi. Yksi laukku eksyi meistä Kööpenhaminassa mutta se tuotiin meille kotiin jo keskiviikkona. On mukava olla välillä täällä tutussa ympäristössä. Järjestelemme nyt parisen viikkoa kotiasioita ja tapaamme tuttuja.
Pidämme lomaa blogin kirjoittamisesta kunnes palaamme takaisin Palmasiin 5. marraskuuta. Sitten myös työt veneen huollossa ja varustamisessa jatkuvat. Kohti St Luciaa lähdetään 21. marraskuuta, ja sitä ennen saamme taas uusia gastejakin.

1 kommentti:

 1. Hei,

  Oon Astikaisen Tomi, maailmanmatkaaja ja kirjailija (www.mindyourelephant.org). Oon ny pörränny liftaamaalla ympäri Eurooppaa jotain 20000 km viimeisen neljän kuukauden aikana. Seuraavana tähtäimessä Karibia ja Etelä-Amerikka.

  Kyselisin teitin ARC-suunnitelmista, koska oon menossa kohti Gibraltaria ja/tai Las Palmasia siinä toivossa, että joku venekunta vois tarvita kokkia/apupoikaa. Voisin tulla jo etukäteen jelppimään huoltotöissä.

  -Tomi
  tomi(at)mindyourelephant.org

  VastaaPoista