perjantai 8. lokakuuta 2010

Torstai 7.10.

Suoritin aamu-uinnin veneen ympäri ja huuhdoin pahimmat suolat pois pienellä vesisuihkupullolla, jonka Tiina ja Hannu löysivät meille Lagosista.
Vähän aikaa katseltiin mereltä päin ”turistirysiä”, kuten Puerto Ricoa, ja sitten otettiin suunta kohti Teneriffan eteläkärkeä. Aluksi tuulet näyttivät niin hyvän suuntaisilta ja suuruisilta, että luulimme pääsevämme illaksi Los Cristianokseen, jota monet olivat kehuneet. Mutta tuuli koulutti meitä jälleen. Se muutti suuntaansa sen verran, että loppu matka jouduttiin kryssimään. Aikaa kului sen verran enemmän, että päätettiin jäädä San Miguelin satamaan saaren itäpuolelle ja jatkaa matkaa aamulla . Tästä tuli oikein hyvä ja vauhdikas purjehduspäivä ja niin lämmin, ettei haitannut, vaikka välillä saatiin pärskeitä itsemmekin päälle. Asuina oli enimmäkseen vain uimapuku. Koko matka tietysti kalastettiin mutta taas tälläkin kertaa ilman tulosta. Odotus oli suuri, koska ympärillä pyöri myös useita charter kalastusveneitä.

1 kommentti:

 1. Moi!
  Katselin hieman sitä toista suomalaisosallistujaa. Se on kuin onkin Swan 51 Emma (Tsadista!). Ne on käynyt skaboissa swan cupeissa ym. Ajelevat charteria ja eivät ole menossa kisaluokkaan. Ottakaa yhteyttä niihin ja pankaa world cruising matalaksi! soc@swan51eira.com
  +358 503314366 (Sebastian Gylling)
  socswan51eira.com
  T. Hannu

  VastaaPoista