keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Sunnuntai 5.12. ja maanantai 6.12.

Sunnuntaina mentiin spinnulla koko päivä, mutta yöksi vaihdettiin etupurjeiksi "virsikirja". Purjeet läpsyttivät koko yön, koska tuuli oli pientä ja maininkia tuntui tulevan monelta suunnalta. Korvatulpilla oli käyttöä ja sittenkin nukkuminen oli vaikeaa.
Maanantaina tuuli voimistui jo mukavasti ja Lare sai spinnulla nautiskeltua muutaman surffinkin. Itsenäisyysjuhlia vietettiin tietenkin kuohuviinin kera ja laulettiin ihan itse Maammelaulukin.
Onpa hauskaa kun päästään reippaammin eteenpäin kohti St Luciaa. Tänään nähtiin myös viisi muuta purjevenettä, mikä on paljon, kun kaikkina päivinä ei ole nähty yhtään.

2 kommenttia:

 1. hiulihei merimies ei pelkoa tunne ei.huonosti on nukuttu täälläkin naapurin kitapurjeet läplättäneet ilman taukoa,virsikirjaan en silti vielä ole tarttunut,töninyt kylläkin.itsenäisyyspäivän linnanjuhlissa tänävuonna homot ja lesbot aiheuttivat avoimella esiintymisellään joillekin kansalaisille päänvaivaa.heteroista karita mattila katsoi aiheelliseksi herättää huomiota melkein kaiken paljastavalla asullaan.hyvä suomi!helsinki valkoisen vesisateen tainnuttama,lunta tullut 50cm!lunta tulvillaan on raikas talvisää ja liinakkomme kiittää......terkkuja seppo..setti

  VastaaPoista
 2. Tere Lare ja muu Verden porukka,

  Terveisiä täältä lumisesta Kouvolasta. Oltiin just hiihtämässä Heidin kanssa, Niklaskin oli opettelmassa luisteluhiihtoa niin kuin sinäkin luisteluhiihtourasi alkuvaiheilla, pientä harjoittelua vaatii vielä ja kyllä se sitten siitä.
  Pakkasta on - 10 ja lunta aivan p..sti, lumikolakin on kohta puhkikulunut.
  Olen seuraillut matkanne etenemistä ARC:in sivuilta ja blogistanne, vielä 4-5 vrk, niin Santa Lucia siintää horisontissa.
  Ei muuta kuin hyviä tuulia.
  Toivottaa Jouni + Liisa + Heidi + Niklas ja Kevin

  VastaaPoista