torstai 2. joulukuuta 2010

Sunnuntai 21.11.2010

Lähtöpäivänä ilmassa oli suurta juhlan tuntua. Kulkue soittokuntineen ja muine esiintyjineen kävi joka laiturilla ja torvet soivat ja kellot kilkattivat jo aamusta lähtien.
Kun lähdettiin liikkeelle, oli satama-altaan reunoilla ja aallonmurtajilla satamäärin katsojia vilkuttamassa. Oli tosi hieno tunnelma. Lähtölaukaus ammuttiin sotalaivasta tykillä. aluksi veneet, lähes kaikki 250 olivat yhdessä ryhmässä, mutta pian se hajaantui. Oli pienehkö tuuli ja meren pinta tasainen, mukava aloitus ilman suuria keikutuksia.
Aamulla tuuli oli aika pieni ja vähän turhan myötäinen. Ensimmäisenä vuorokautena pääsimme noin 450 mailia. Kaikki on hyvin. Keikkumiseenkin taas varmaan tottuu.

-----
Verden avomerinettiyhteyden rajoittuneisuuden vuoksi jutut blogiin (ja myös kommentit blogista Verdeen) kiertävät koti-Suomen ja toimitussihteerinä toimivan maakrapu Jaskan kautta. Hieman epävarmasti toimivan yhteyden vuoksi viiveitä tulee välillä vähän ja tämän jutun kohdalla enemmänkin niin että järjestys meni sekaisin.

Jaska
-----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti