tiistai 14. joulukuuta 2010

Sunnuntai 12.12. ja maanantai 13.12.

Tuuli pienenee, mutta pysyy samansuuntaisena. Ajetaan edelleen virsikirjalla. Päiväohjelma on muotoutunut sellaiseksi, että aina yksi on vahtivuorossa ja muut joko nukkuvat, lepäävät tai lukevat kuten Tara. Välillä toki kokoonnutaan sitlooraan syömään tai muuten vaan höpisemään. Yksi meistä on päivittäin kokkivuorossa. Vesikone, joka tähän asti on kiltisti tehnyt meille puhdasta vettä tästä valtavan suolaisesta merivedestä, päätti tehdä lakon toissapäivänä. Siitä lähtien olemme juoneet varalle tuotua pullovettä.
Yöllä tuli oikein kunnon sadekuuro, muuten tuuli oli heikkoa ja purjeet läpsytti aikalailla. Maanantaiaamuna nostettiin taas spinnu, jolla päästiin vähän paremmin oikeaan suuntaan ja hyvää, reipasta vauhtia. Manu sai taas kalan, vähän pienemmän kuin edelliset, eli sopivan kokoisen. Vuorokauden mailit olivat sunnuntaina 12, pvä 166nm ja 13. pvä 129nm. .Enää alle 300 nm maaliin!

2 kommenttia:

 1. Tervetuloa maaliin! Onnittelut hienosta suorituksesta. On ollut mukava seurata matkaanne blogin välityksellä. Terv. Minna ja Eero

  VastaaPoista
 2. Terve Lare ja muut verdeläiset,

  Onnittelut hienosta purjehduksesta !!!
  Tuntui varmasti hienolta kolmen viikon pesukoneessa olon jälkeen tuntea maata jalkojen alla ja saapua Santa Lucialle. Pääsitte pitkästä aikaan peseytymään kunnolla ja ilmeisesti ruoka ja juomakin maistui ? Olikohan paikallinen juoma olut vai Karibian tapaan rommikola ? Nyt lienee juhlan ja rentoutumisen aika.
  Tämä "ilmaston lämpiäminen" jyllää täällä Suomessa - lunta ei kyllä ole viime päivinä paljon tullut ja Helsingissäkin on jo osa autoista saatu kaivettua lumen alta. Pakkanen on paukkunut - 15 - 20 C välillä, eilen illallakin oli Kouvolassa - 22 C, hrrr...hrrr.
  Muuten on talvisen kaunista, puut huurussa ja taivas punertaa aamuauringosta, joululaulut soi radiossa.
  Hyvää Joulunalusaikaa sinne Karibialle, toivottavasti se Joulupukkikin löytää sinne kauas maailman ääriin.
  Pakkasterveisin Jouni

  VastaaPoista